Loading...

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy zdarma zbývá nakoupit za  

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Gandela s.r.o. ,se sídlem Trojická 1910/7, Praha 120 00, IČ: 05510384, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení

  • název společnosti

  • e-mail

  • telefonní číslo

  • doručovací a fakturační adresu

 

  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

       3. V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Vydavatel/ Název cookieTypTrvanlivostAdForm
(TPC, GCM, uid)Tracking, Konverzní, RemarketingpersistentAdWordsTracking, Remarketing90 dníCriteoTracking, Konverzní, RemarketingpersistentDoubleClickTracking, Konverzní, RemarketingpersistentFacebookTracking, KonverznípersistentGoogle Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)Analytical, Trackingpersistent
6 měsíců
persistent
6 měsíců
persistent
persistent
sessionHeurékaTracking, KonverznípersistentZDEDebuggerPresent Essential může se lišitasidEssentialmůže se lišithttps_enabledEssentialmůže se lišits_pers_c6Essentialmůže se lišits_pers_c5Essentialmůže se lišitngEnabledEssentialmůže se lišitphp,phtml,php3Essentialmůže se lišitrecently_viewedEssentialmůže se lišitOptimizely
(optimizelyBuckets, optimizelySegments,
optimizelyCustomEvents, optimizelyEndUserId)Analyticalpersistent
persistent
persistent
persistentSklikTracking, Remarketing30 dní
max 540 dníTradeDoublerTracking, KonverznípersistentZbožíTracking, KonverznípersistentTwitter
(pid)AnalyticalpersistentYOTTLYTracking, Konverzní, Remarketingpersistent
 

        4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Gandela s.r.o., info@olioli.eu

 

        5. Zpracování osobních údajů je prováděno poskytovatele software ExitShop s.r.o. a firmou Gandela s.r.o.

        6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

  • na přenositelnost údajů,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.